SOM MARXA

JA TENIM DATA! 5 de Setembre, l’Equip i Associació Esportiva sense ànim de lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzem la 5a MARXA de la Dona de Muntanya.

ARA SOM MARXA! 

Hem decidit que volem que això continui essent un FESTA! Per això hem canviat el nom de la Cursa de la Dona de Muntanya per MARXA de la Dona de Muntanya.

Volem que et quedi clar que la vessant competitiva en aquest esdeveniment és totalment secundària.

Hi haurà premis i reptes per les corredores més competitives? Sí!!!!!

Pero l’ESSÈNCIA PRINCIPAL serà la MARXA que tots i totes portem a dins. Prometem que serà una edició de FESTA, RAUXA i MARXA assegurada.

Si no t’ho creus… VINE!

PERÒ no canviem. El que recaptem en aquesta jornada anirà destinat com sempre als malalts de càncer, a on van destinats el 100% dels NOSTRES beneficis, el motor real per aquest moviment són ells. Així que per ells vine de MARXA amb nosaltres!

Aquesta edició podràs fer un dels dos recorreguts marcat amb inici i final a la zona esportiva “La Pineda” com cada any, però amb novetats:

– Per evitar aglomeracions a la zona de sortida / arribada, la sortida serà lliure a partir de les 8:00 hores.

– Hi haurà molta festa, molta MARXA. Animació a dojo.

– Els HOMES que vulguin acompanyar les seves parelles són BENVINGUTS! Podran participar realitzant la inscripció amb els mateixos obsequis i drets d’avituallaments, amb l’excepció de que no podran optar als premis competitius. El seu premi sou VOSALTRES. Quin regalàs!

A més com cada any podràs participar en els sortejos de lots de productes gràcies als nostres col·laboradors.

Si t’agrada competir, també tindràs l’opció de guanyar premis si ets de les més ràpides a realitzar els segments d’Strava que crearem per la ocasió.

NO T’HO PENSIS I VINE!

FES JA LA TEVA inscripció.

I RECORDA, si no pots participar a la marxa, però vols posar el teu granet de sorra, pots col·laborar amb la compra de dorsals solidaris. Mes informació aquí.

Estigues atent/a a les nostres xarxes socials, en els pròxims dies anirem desvetllant més novetats i us anirem donant més informació.