SPECIAL EDITION

Durant el primer cap de setmana de Setembre, dies 5 i 6, l’Equip i Associació Esportiva sense ànim de lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzem la 4a Cursa de la Dona de Muntanya “Special Edition”.

Donada la situació de pandèmia en la que ens trobem a nivell global, la incertesa en la qual vivim immersos i per tal de vetllar per la salut de tothom, hem cregut convenient no organitzar el nostre esdeveniment amb les mateixes condicions amb les que ho hem fet en edicions anteriors.

Però tampoc hem volgut renunciar a organitzar-la, en primer lloc perquè els malalts de càncer, a on van destinats el 100% dels beneficis, continuen necessitant aquesta ajuda igual o més que en condicions “normals”, i en segon lloc perquè sabem que és una cita que espereu amb il·lusió i ganes.

Així que ens hem reinventat, i us presentem una edició nova, diferent… ESPECIAL. Una edició en la que podràs fer un recorregut marcat amb inici i final a la zona esportiva “La Pineda” com cada any, però amb novetats:

– El podràs fer durant l’horari que tu escullis.

Sola o en companyia de qui tu vulguis.

Al teu ritme.

A més com cada any podràs participar en els sortejos de lots de productes gràcies als nostres col·laboradors.

Si t’agrada competir, també tindràs l’opció de guanyar premis si ets de les més ràpides a realitzar els segments d’Strava que crearem per la ocasió.

Què et demanem a canvi? Un donatiu solidari mínim per dorsal de 5 € en concepte d’“inscripció”.

Estigues atent/a a les nostres xarxes socials, en els pròxims dies anirem desvetllant més novetats i us anirem donant més informació.