REGLAMENT

1.- El diumenge 05 de setembre del 2021, l’Equip i Associació Esportiva sense Ànim de Lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzaran la 5a MARXA de la Dona de Muntanya de Girona.

2.- El donatiu realitzat en concepte de “inscripció” anirà destinat íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Aquesta donatiu no dona dret a cap servei més enllà dels que s’indicaran més endavant.

3.- La sortida i arribada del recorregut serà a la zona esportiva La Pineda de Sant Gregori (Girona). Al costat de la piscina municipal i del camp de futbol.

Per evitar aglomeracions a la zona de sortida, l’inici de la marxa serà lliure a partir de les 8:00 i es tancarà quan arribi l’última participant (horari previst de tancament d’esdeveniment aproximadament entre 13:00 i 14:00 hores).

4.- Oferim dos recorreguts, un de curt d’aproximadament 6 km, molt assequible per a tothom i un de més llarg d’aproximadament 14 km.

La marxa està oberta tant a caminadores com a corredores, l’únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé.

El desnivell positiu aproximat del recorregut curt serà d’uns 150-200 m

El desnivell positiu aproximat del recorregut llarg serà d’uns 450 – 500 m

5.- Aquest és un esdeveniment no competitiu i no és disposarà de servei de cronometratge. Amb tot, hi haurà obsequis per a les més ràpides en realitzar els segments STRAVA marcats per a la ocasió.

En tot moment les participants caminadores procuraran no entorpir la marxa de les corredores i deixaran el pas lliure a aquestes.

6.- Totes les participants inscrites rebran a l’inici de la marxa una bossa de corredora amb una samarreta i obsequis varis dels col·laboradors.

Aniran identificades amb un dorsal corresponent al recorregut que realitzen i per al qual s’han inscrit.

El dorsal els donarà dret a consumir dels diferents avituallaments disposats al recorregut, així com a l’avituallament final consistent en fruita, fruits secs i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col·laboradors.

7.- Tot i tractar-se d’un esdeveniment per la dona es permetrà la participació d’homes en concepte d’acompanyant. Aquests hauran de formalitzar igualment la corresponent inscripció amb els mateixos obsequis i drets a avitutallaments.

Els homes no podran optar als obsequis derivats dels segments STRAVA marcats per a la ocasió.

8.- la Organització no es fa responsable dels menors d’edat que participin sense la companyia d’un adult.

9.- Hi haurà servei de WC a la mateixa zona esportiva. També hi haurà servei de guarda-roba i zona habilitada de pàrquing.

10.- Les/els participants autoritzen a que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la marxa així com en qualsevol altra publicació en xarxes socials de la Organització.

11.- De manera puntual es permetrà l’acompanyament de gossos a les participants sempre els portin degudament lligats.

Amb tot, la Organització declina qualsevol responsabilitat derivada dels actes del gos.

El/la participant serà la única responsable dels actes del gos.

12.- En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada. Si un/una participant inscrita no pot assistir el dia de la marxa, se li guardarà la bossa de corredora i se li facilitarà un punt de recollida.

13.- La inscripció implica el coneixement i acceptació del present Reglament.

14.- La Organització es reserva el dret de modificar aquest Reglament en funció de les normes relatives a la salut pública vigents a la data de l’esdeveniment o per qualsevol altre motiu.

15.- Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a cursadeladonatrail@gmail.com