REGLAMENT

1.- El diumenge 04 de setembre del 2022, l’Equip i Associació Esportiva sense Ànim de Lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzaran la 6a MARXA de la Dona de Muntanya de Girona.

2.- El donatiu realitzat en concepte d’ “inscripció” anirà destinat íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Aquesta donatiu no dona dret a cap servei més enllà dels que s’indicaran més endavant.

3.- Tot i tractar-se de la Marxa de Dona, l’esdeveniment estarà obert tant a dones com a homes.

4.- La sortida i arribada del recorregut serà a la zona esportiva La Pineda de Sant Gregori (Girona). Al costat de la piscina municipal i del camp de futbol.

Sortida conjunta caminadors/es i corredors/es desde la zona esportiva La Pineda de Sant Gregori a les 9:00 i es tancarà quan arribi l’últim/a participant (horari previst de tancament d’esdeveniment aproximadament entre 13:00 i 14:00 hores).

5.- Oferim dos recorreguts, un de curt daproximadament 6 km, molt assequible per a tothom i un de més llarg daproximadament 14 km.

La marxa està oberta tant a caminadors/es com a corredors/es, l’únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé.

El desnivell positiu aproximat del recorregut curt serà d’uns 150-200 m

El desnivell positiu aproximat del recorregut llarg serà d’uns 450 – 500 m

6.- Aquest és un esdeveniment no competitiu i no és disposarà de servei de cronometratge. Amb tot, hi haurà obsequis per als tres més ràpids/es en el segment STRAVA.

En tot moment els/les participants caminadors/es procuraran no entorpir la marxa de corredors/es i deixaran el pas lliure a aquests/es.

7.- Tots els/les participants inscrits/es rebran a l’inici de la marxa una bossa de corredor/a amb un regal i obsequis varis dels col·laboradors.

Aniran identificads/es amb un dorsal corresponent al recorregut que realitzen i per al qual s’han inscrit.

El dorsal donarà dret a consumir dels diferents avituallaments disposats al recorregut, així com a l’avituallament final consistent en fruita, fruits secs i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col·laboradors.

8.- La Organització no es fa responsable dels menors d’edat que participin sense la companyia d’una persona  adulta.

9.- Hi haurà servei de WC a la mateixa zona esportiva. També hi haurà servei de guarda-roba i zona habilitada de pàrquing.

10.- Els/les participants autoritzen a que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la marxa així com en qualsevol altra publicació en xarxes socials de la Organització.

11.- De manera puntual es permetrà l’acompanyament de gossos als/les participants sempre els portin degudament lligats.

Amb tot, la Organització declina qualsevol responsabilitat derivada dels actes del gos.

El/la participant serà la única responsable dels actes del gos.

12.- En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada. Si un/una participant inscrit/a no pot assistir el dia de la marxa, se li guardarà la bossa de corredora i se li facilitarà un punt de recollida.

13.- La inscripció implica el coneixement i acceptació del present Reglament.

14.- La Organització es reserva el dret de modificar aquest Reglament en funció de les normes relatives a la salut pública vigents a la data de l’esdeveniment o per qualsevol altre motiu.

15.- Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a cursadeladonatrail@gmail.com