REGLAMENT

1.- Durant el primer cap de setmana de Setembre, dies 5 i 6 de setembre, l’Equip i Associació Esportiva sense Ànim de Lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzaran la 4a Cursa de la Dona  de Muntanya “Special Edition”.

2.- El donatiu realitzat en concepte de “inscripció” anirà destinat íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Aquesta donatiu no dona dret a cap servei més enllà dels exposats.

3.- L’Organització en aquesta edició especial ofereix un recorregut marcat i presència
informativa al punt de sortida i arribada el dissabte i el diumenge entre 8:30 i 18:00
hores. La responsabilitat última de qualsevol acte o accident és de la pròpia
participant.

4.- La sortida i arribada del recorregut serà a la zona esportiva La Pineda de Sant Gregori (Girona). Al costat de la piscina municipal i del camp de futbol.

5.- Es marcarà un únic recorregut d’aproximadament 10 km, amb un nivell tècnic fàcil  i assequible per a tothom. El desnivell aproximat del recorregut serà d’entre 150 i 200 m.

6.- L’horari de realització del recorregut serà de lliure elecció per part de la participant i sense cap limitació de temps.

7.-Es facilitarà un dorsal online personalitzable amb el qual, un cop realitzada la inscripció, les participants podran imprimir i lluir quan realitzin el recorregut així com per participar als sortejos.

8.- Apart dels sortejos, s’entregaran premis a les corredores més ràpides en creuar meta i a les que hagin registrat un millor temps en els segments Strava que haurem creat per a l’ocasió. En aquesta edició també es permet la participació masculina, però com que és la cursa de la dona, aquests premis només seràn per a les fèmines.

9.- Les participants autoritzen a que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa així com en qualsevol altra publicació en xarxes socials de la Organització.

10.- Donada la finalitat de donatiu de la “inscripció”, en cap cas es retornaran els diners un cop aquesta ha estat formalitzada.

11.- La inscripció implica el coneixement i acceptació del present reglament.

12.- L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en funció de les normes relatives a la salut pública vigents a la data de l’esdeveniment.

13.- Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a cursadeladonatrail@gmail.com