REGLAMENT

1.- El diumenge 6 de setembre del 2020, l’Equip i Associació Esportiva sense Ànim de Lucre CORRO X TU i l’equip femení de trailrunning de Girona Les Nenes Trail amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori organitzaran la 4a Cursa de la Dona de Muntanya de Girona.

2.- La sortida i arribada serà a la zona esportiva La Pineda de Sant Gregori (Girona). Al costat de la piscina municipal i del camp de futbol.

La cursa donarà inici a les 09:00 hores i es tancarà quan arribi l’última participant.

3.- Oferim dos recorreguts un de més fàcil, d’aproximadament 5 km molt assequible per a tothom i un de més llarg d’uns 15 km.

La cursa està oberta tant a caminadores com a corredores, l’únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé.

El desnivell aproximat del recorregut 15km serà: Ascendent 445m – Descendent 433m

4.- Aquesta és una prova no competitiva i no és disposarà de servei de cronometratge. Amb tot, hi haurà trofeu per a les tres primeres participants de cada recorregut.

En tot moment les participants caminadores procuraran no entorpir la marxa de les corredores i deixaran el pas lliure a aquestes.

5.- Totes les participants inscrites rebran a l’inici de la cursa una bossa de corredora amb una samarreta i obsequis varis dels col·laboradors.

Aniran identificades amb un dorsal corresponent al recorregut que realitzen i per al qual s’han inscrit.

El dorsal els donarà dret a consumir dels diferents avituallaments disposats al recorregut, així com a l’avituallament final consistent en fruita, fruits secs i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col·laboradors.

6.- Hi haurà WC, vestidors i servei de dutxes a la mateixa zona esportiva. També hi haurà servei de guarda-roba i zona habilitada de pàrquing.

7.- Les participants autoritzen a que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa així com en qualsevol altra publicació en xarxes socials de la Organització.

8.- De manera puntual es permetrà l’acompanyament de gossos a les participants sempre els portin degudament lligats i a la sortida es col·loquin al final.

Amb tot, la Organització declina qualsevol responsabilitat derivada dels actes del gos.

La participant serà la única responsable dels actes del gos.

9.- En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada. Si una participant inscrita no pot assistir el dia de la cursa, se li guardarà la bossa de corredora i se li facilitarà un punt de recollida.

10.- La inscripció implica el coneixement i acceptació del present reglament.

11.- L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament.

12.- Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic cursadeladonatrail@gmail.com